Подобри дишането си!

Подобри своето дишане с помощта на дихателни игри! Увеличи приемането на кислород в организма, концентрацията и намали астматичните пристъпи!

Гледай видеото

С помощта на дихателни упражнения Breathing+, децата тренират своето дишане, докато се забавляват. Упражненията са разработени на основата на различни дихателни техники. Само най-ефективните са селектирани и използвани при разработката на интерфейса.

Абонирай се за новини

Как работи?

Дихателни упражнения Breathing+ удължено изидшване с присвити устни. Издишвайки по този начин се предизвиква поемането на 2 или 3 децилитъра повече въздух, отколкото през носа, защото когато издишваме със съпротива, използваме диафрагмата. Този тип дишане често е наричано "диафрагмено дишане". В професионалните среди тези упаржнения са известни като "дишане със свити устни". Лекарите ги препоръчват на всички страдащи от астма, белодробни заболявания или хора под стрес. Превърнахме тези упражнения в игри, за да повишим мотивацията и да гарантираме, че са извършени правилно.

Дишането е вътрешният диалог на нашата нервна система. Вдишването ни прави бдителни и готови за действия, а издишването ни успокоява, стимулира храносмилането и успокоява мускулите. Когато сме под стрес е напълно нормално да вдишваме и да задържаме въздуха. За съжаление, по този начин ние повишаваме нашата сърдечна дейност и предизвикваме освобождаването на хормоните на стреса, което поставя тялото в порочен кръг на възбуда. Следователно, контролирането на дишането е първата стъпка към управление на стреса.

Тъй като дишането е единствената съзнателна функция, която пряко засяга сърцето, чрез контролиране на този процес можем да успешно да лекуваме заболявания като хипертония и аритмия. Всеки път когато вдишваме, повишаваме сърдечната скорост и увеличаваме силата на свиване на сърцето. Когато издишваме, постигаме обратен ефект и тялото се отпуска. Повърхностното дишане принуждава сърцето да бие в необичан ритъм и стимулира симпатиковия тонус, което съпровожда редица сърдечно-съдови заболявания.

Научи повече за дихателните техники тук.

Box

Абонирай се за новини

Абонирай

Комплектът съдържа:

- Дихателен интерфейс Breathing+
- над 30 дихателни игри за Windows, Mac, Android и iPhone устройства
- дихателни анти-стрес апликации
- двугодишен абонамент за дихателния телевизионен канал Breathing+
- Инструмент за скролване в интернет: Breathing Scrolling
- двугодишна поддръжка и помощa
- двугодишна гаранция

*Дихателната телевизия е начин да гледате телевизия и да подобряването дишането си в същото време. Видеото ще бъде показвано само докато потребителят прави упражненията. Гледането на клипове в Youtube става забавно и ефективно дихателно упражнение.
**Breathing Scrolling е инструмент за преглеждане на уеб сайтове или документи с помощта на дихателни упражнения. Работи като добавка в Chrome и като маркер в другите браузъри.

Продуктът е подходящ за деца не по-малки от 7 години.

W3Schools

Имате проблеми с покупката? Обадете се на 386 31-380-511. Ако не сте доволни от покупката, върнете продукта в рамките на 15 дни за възстановяване на сумата (ще трябва да платите пощенските разходи върху върнатата стока). Нашият онлайн магазин защитава вашите лични и транзакционни данни. Гарантираме ви напълно безопасно онлайн пазаруване.
Facebook YouTube Twitter Pinterest
Zdrav dih, d. o. o. е водеща компания в видео игрите, базирани на дихателни упражнения. Нашите дихателни игри се използват и в клинична, и в домашна обстановка , за да помагат на пациента да получи контрол над астматичните си пристъпи, по-бързо възстановяване след операция или заболяване, повишаване на тонуса и облекчаване на стреса и тревожността. Прочетете клиничния рапорттук. Компания Zdrav dih d.o.o. в медиите тук.
Copyright: Zdrav dih d.o.o., Tehnološki park 19, 1000 Ljubljana, Slovenia | Telephone: +386 31 380 511 | E-mail: [email protected] | www.breathinglabs.com