POBOLJŠAJTE
DISANJE!

Poboljšajte disanje s pomoću vježbi disanja „BREATHING +“ i time povećajte unos kisika u organizam, poboljšajte koncentraciju i smanjite broj astmatičnih napada!

Pogledaj video

Vježbama disanja „BREATHING +“ djeca treniraju disanje, a uz to se i zabavljaju. Vježbe smo oblikovali nakon pozornog pregleda tehnika disanja i odabrali najučinkovitiju te za nju oblikovali sučelje.

Pretplatite se na e-vijesti

Kako djeluje?

Vježbe disanja „BREATHING+“ temelje se na izvođenju produljenog izdisaja preko pritvorenih usana. Naime, na taj način istisnemo 2 - 3 decilitra zraka više nego kroz nos jer izdišemo prema otporu i koristimo trbušni ošit. Zato se takvo disanje često naziva i trbušnim disanjem. Te se vježbe u stručnim krugovima nazivaju „Pursed Lip Breathing“, a liječnici ih preporučuju svim astmatičarima, plućnim bolesnicima i osobama pod stresom. Vježbe smo preradili u igre kako bismo time postigli veću motivaciju i bolji nadzor pravilnosti izvođenja vježbe.

Disanje je unutarnji dijalog našeg živčanog sustava. Udisaj nas budi i priprema za akciju, a izdisaj smiruje, potiče probavu i opušta mišiće. Potpuno je prirodno da u stresnim trenucima udahnemo i zadržimo udah, ali time nažalost pospješujemo kucanje srca i počinjemo izlučivati brojne stresne hormone, koji tijelo dovode u začarani krug uznemirenosti. Svjesni nadzor disanja tako je prvi korak za svladavanje stresa i radnih opterećenja.

S obzirom na to da je disanje jedina svjesna funkcija koja izravno utječe na rad srca, kontroliranim disanjem moguće je uspješno liječiti povišen krvni tlak i srčane aritmije. Svaki udisaj naime pospješuje kucanje i povećava istisnu snagu srca, dok izdisaj čini obrnuto i time opušta tijelo. Plitko disanje srcu nameće neugodan ritam i potiče simpatični ?? autonomnog živčanog sustava, koji je poznati pratilac brojnih oboljenja srca i krvnih žila.

Više o toj tehnici disanja možete pročitati na internetu. ovdje.

Box

Pretplatite se na e-vijesti

Pretplatite

Komplet sadrži:

- sučelje vježbi disanja „BREATHING+“
- više od 30 igara disanja za uređaje Windows, Mac, Android i iPhone
- antistresne aplikacije za disanje
-dvije godine pretplate za Televiziju disanja: „Breathing TV ™“
- alat za jednostavno pretraživanje interneta: „Breathing Scrolling ™“
- dvije godine podrške i pomoći
- dvogodišnje jamstvo

* Televizija disanja način je gledanja televizije uz čiju pomoć poboljšavamo svoje disanje. Video naime radi samo dok korisnik diše. Gledanje sadržaja na stranici Youtube tako postaje zabavno vježbanje učinkovitog disanja.
** „Breathing Scrolling“ alat je za pomicanje internetskim stranicama ili dokumentima s pravilnim disanjem. U tražilici Chrome djeluje kao dodatak, a u ostalim tražilicama kao omiljena stranica.

Proizvod je prikladan za djecu stariju od sedam godina.

W3Schools

Imate poteškoće s kupnjom? Nazovite 031 380 511. Ako niste zadovoljni svojom kupnjom, proizvod nam možete vratiti u roku od 15 dana, a mi ćemo vam vratiti novac (poštarinu u slučaju vraćanja plaćate sami). Naša internetska trgovina čuva vaše osobne podatke i podatke o transakcijama. Time vam osiguravamo posve sigurnu kupnju.
Facebook YouTube Twitter Pinterest
Zdrav dih, d. o. o. vodeći je ponuđač tehnologije za trening disanja igranjem računalnih igrica. Naše igrice disanja koriste se i u kliničkoj i u privatnoj okolini za lakše svladavanje astmatičnih napada, brži oporavak nakon operacije ili bolesti, poboljšanje izdržljivosti i uklanjanje stresa ili anksioznosti. Ovdje možete pročitati cijeli klinički izvještaj: click. Više o našoj istraživačkoj skupini možete pročitati ovdje. Tvrtka Zdrav dih, d. o. o. u medijima ovdje.
Copyright: Zdrav dih d.o.o., Tehnološki park 19, 1000 Ljubljana, Slovenia | Telephone: +386 31 380 511 | e-mail: [email protected] | www.breathinglabs.com