Βελτιώστε την
αναπνοή σας

Βελτιώστε την αναπνοή σας με τα παιχνίδια αναπνοής! Βελτιώστε την πρόσληψη οξυγόνου σας, αποκτήστε περισσότερο ενέργεια σας και νιώστε πιο άνετα. Επίσης κατάλληλο για ασθματικούς !

Δείτε το βίντεο

Με τις BREATHING + ασκήσεις αναπνοής τα παιδιά εξασκούνται στην αναπνοή και διασκεδάσουν την ίδια στιγμή. Οι ασκήσεις σχεδιάστηκαν μελετώντας τεχνικές αναπνοής. Μόνο οι πιο αποδοτικές τεχνικές επιλέχθηκαν και χρησιμοποιήθηκαν για να σχεδιαστεί η συσκευή αναπνευστικής βοήθειας.

Subscribe to e-news

Πώς λειτουργεί;

Οι BREATHING+ ασκήσεις βασίζονται στην παρατεταμένη εκπνοή μέσα από σφιγμένα χείλη. Εκπνέοντας με αυτό τον τρόπο 2 με 3 δεκατόλιτρα περισσότερος αέρας αποβάλονται σε σχέση με την εκπνοή μέσω μύτης γιατί όταν εκπνέουμε με αντίσταση χρησιμοποιούμε και το διάφραγμα μας. Για αυτό το λογο αυτό το είδος αναπνοής ονομάζεται και "αναπνοή διαφράγματος". Σε επαγγελματικόυς κύκλους αυτές οι ασκήσεις είναι γνωστές ως "αναπνοές με σφιγμένα χείλη". Οι ιατροί προτείνουν αυτές τις αναπνοές σε όσους υποφέρουν από άσθμα, πνευμονικές ασθένειες και σε ανθρώπους με στρες. Έχουμε εισάγει αυτές τις ασκήσεις σε παιχνίδια για να αυξήσουμε το κίνητρο των ατόμων και να εξασφαλίσουμε ότι θα εκτελεστούν σωστά.

Επειδή η αναπνοή είναι η μόνη εκούσια λειτουργία που επηρεάζει άμεσα την καρδιά, ελέγχοντας την αναπνοή μας μπορούμε να θεραπεύσουμε επιτυχώς ασθένειες όπως η υπέρταση και η αρρυθμία. Κάθε φορά που εισπνέουμε αυξάνουμε τον καρδιακό μας ρυθμό και την συσταλτική δύναμη της καρδιάς. Όταν εκπνέουμε πετυχαίνουμε το αντίθετο και κάνουμε το σώμα μας να χαλαρώσει. Οι κοφτές αναπνοές αναγκάζουν την καρδιά να μπει σε ανώμαλο ρυθμό και διεγείρει το συμπαθητικό νευρικό σύστημα που είναι γνωστό πως ευθύνεται για πολλές καρδιαγγειακές ασθένειες..

Μάθετε περισσότερα για αυτή την τεχνική αναπνοής στο διαδίκτυο. εδώ.

Box

Subscribe to e-news

Subscribe

Το σετ περιλαμβάνει:

- Η συσκευή του BREATHING+ για τις αναπνοές
- Πάνω απο 30 παιχνίδια αναπνοής για Windows, Mac, Android and iOS
- Αντιαγχωτικές εφαρμογές της αναπνοής
- Εργαλεία αναζήτησης στο διαδίκτυο: Breathing Scrolling ™
- Υποστήριξη και βοήθεια 2 ετών
- Εγγύηση 2 ετών


** To Breathing Scrolling είναι ένα εργαλείο για να κυλάει κάποιος προς τα κάτω σε ιστοσελίδες ή έγγραφα χρησιμοποιώντας ασκήσεις αναπνοής. Λειτουργεί ως add-on στον Chrome web browser and ως σελιδοδείκτης σε άλλους browsers.

Το προιόν είναι κατάλληλο για παιδιά απο 7 ετών και πάνω.

W3Schools

Έχετε πρόβλημα με το να αγοράσετε το προιόν; Καλέστε το +386 31-380-511 εάν δεν είστε ευχαριστημένοι με την αγορά σας, επιστρέψτε το προιόν μέσα σε 15 μέρες για επιστροφή χρημάτων (σε αυτή την περίπτωση θα πρέπει εσείς να πληρώσετε τα έξοδα αποστολής). Το online κατάστημα μας προστατεύει τις προσωπικές σας πληροφορίες και τα δεδομένα της συναλλαγής. Εξασφαλίζουμε μία πλήρως ασφαλή αγοραστική εμπειρία.
Facebook YouTube Twitter Pinterest
Breathing Labs είναι ο κύριος προμηθευτής της τεχνολογίας των παιχνιδιών αναπνοής. Τα παιχνιδια αναπνοής μας έχουν εφαρμογή τόσο σε κλινικό όσο και σε οικιακό περιβάλλον για να βοηθήοσυν τους ασθενείς να αποκτήσουν έλεγχο κρίσεων άσθματος, να επανέλθουν γρήγορα μετά από χειρουργείο ή ασθένεια και να ανακουφιστούν απο στρες και άγχος. Διαβάστε την κλινική εργασία click.
Copyright: breathinglabs.com, Slovenia | Telephone: +386 31 380 511 | e-mail: [email protected] | www.breathinglabs.com