Îmbunătățește-ți respirația!

Îmbunătățește-ți respirația cu exercițiile de respirație! Îmbunătățește-ți aportul de oxigen, obține mai multă energie și învață să te simți mai relaxat. Potrivit și pentru astmatici!

Vezi video-ul

Cu exercițiile "BREATHING+" de respirație, copiii practică respirația și se distrează în același timp. Exercițiile au fost concepute prin studierea tehnicilor de respirație. Doar cele mai eficiente tehnici au fost selectate și folosite pentru proiectarea interfeței.

Aboneaza-te la E-știri

Cum functioneaza?

Exercițiile "BREATHING+" de respirație se bazează pe expirația extinsă prin buzele strânse. Expirația astfel forțează cu 2 sau 3 decilitri mai mult aer decât expirați prin nas, deoarece atunci când expiram cu rezistență, ne folosim și diafragma. De aceea, acest tip de expirație este demunită frecvent respirația diafragmatică. În cercuri profesionale, aceste exerciții sunt cunoscute ca „respirația buzelor". Medicii recomandă aceste exerciții tuturor celor care suferă de astm și boli pulmonare dar și persoanelor stresate. Am transformat aceste exerciții în jocuri pentru a crește motivația și a asigura realizarea corectă a exercițiilor.

Respirația este dialogul intern al sistemului nostru nervos. Inhalarea ne face atenți și pregătiți de acțiune, în timp ce expirarea ne calmează, stimulează digestia și relaxează mușchii. Când suntem stresați, este perfect normal pentru noi să inhalăm și să ținem aerul în piept. Din păcate, procedând astfel creștem ritmul cardiac și declanșăm eliberarea hormonilor de stres, ceea ce pune corpul într-un cerc vicios de agitație. Controlul conștient asupra respirației este , prin urmare, primul pas către gestionarea stresului și a problemelor legate de muncă.

Deoarece respirația este singura funcție conștientă care afectează direct inima, controlandu-ne respirația ne putem vindeca boli precum hypertensiune și aritmie. De fiecare dată când inhalăm ne creștem bătăiile inimii și ne creștem forța contractilă a inimii. Când expirăm, obținem efectul opus astfel corpul relaxându-se. Respiratul superficial forțează inima într-un ritm anormal și stimulează tonul simpatic al sistemului nervos, care este cunoscut să apară într-un număr de condiții cardiovasculare.

Învață mai multe despre tehnicile de respiratie pe web here.

Box

Abonează-te la E-știri

Abonează-te

Kit-ul include :

- BREATHING+ interfața de respirație
- Peste 30 de jocuri de respirație pentru Windows, Mac, Android și iOS
- Aplicații de respirație antistres
- Abonament pentru doi ani la canalul de televiziune, Breathing TV ™ *
- Unelte pentru cautare web: Breathing Scrol ™
- Doi ani de suport și asistență
- Doi ani garanție

*Breathing TV este o metodă de a privi și de a-ți imbunătății respirația. Video-ul va fi arătat atâta timp cât utilizatorul face exerciții. Să privești videoclipurile de pe YouTube devine amuzant, exerciții de respirație eficiente!
** Breathing Scrol este o unealta pentru scrol pe paginile web cu ajutorul respirației. Funcționează ca și un add-on în Chrome iar ca și un bookmark în celelalte browsere.

Produsul este potrivit pentru copii de la 7 ani în sus.

W3Schools

Ai probleme la cumpărare? Sună la +61408962644. Daca nu ești satisfacut de achiziția ta, returnează produsul in 15 zile pentru a primi banii înapoi (va trebuii sa plătești transportul coletului). Magazinul nostru online îți protejeaza datele personale și datele de tranzacției. Vă asiguram o experiență online de cumpărare sigură.
Facebook YouTube Twitter Pinterest
Breathing Labs Ltd (Zdrav dih d. o. o.) este conducătorul și furnizorul exercițiilor si jocurilor de respirație. Jocurile noastre sunt folosite în mod clinic cât și acasă pentru a ajuta utilizatorii să preia controlul asupra atacurilor de astm, recuperare rapidă dupa o operație sau o boală, creșterea rezistenței și eliberarea atât al stresului cât și al anxietății. Citește raportul nostru clinicAici. Compania Zdrav dih d.o.o. în media aici.
Copyright: Zdrav dih d.o.o., Tehnološki park 19, 1000 Ljubljana Slovenia | Telefon: +386 31 380 511 | e-mail: [email protected] | www.breathinglabs.com